Har du brug for hjælp til at komme igennem pollensæsonen?
Så er du kommet til det rette sted
300 kroner om året. Det koster et medlemskab hos os. Og der er mange fordele at hente. Nogle af fordelene, kan du læse dig til her.
 • Allergirådgivning, når det passer dig
  Skal du spraye? Dryppe? Tage piller? Der kan være mange spørgsmål, når pollensæsonen hærger. Og nogle gange kan det være rart at få svar hurtigt. Som medlem kan du ringe til os, booke tid til et opkald fra en rådgiver eller at få skriftlig rådgivning om din allergi, symptomer, behandlinger eller hvad der fylder hos dig.
 • Dagens Pollental
  Du kender allerede Dagens Pollental. Din trofaste ven i pollensæsonen, der fortæller dig, hvor meget pollen, der er i luften. Som medlem er du med til at sikre, at vi kan formidle Dagens Pollental hver dag året rundt til de mere end en million danskere med allergi.
 • Politisk arbejde: Vi sætter allergi på den politiske dagsorden
  Hvordan sørger vi for, at vi får bedre forhold for dem, der har allergi? Jo, det gør vi ved at fastholde det politiske pres, som vi konstant lægger på Christiansborg. Som medlem bidrager du til, at vi kan gøre en politisk forskel for alle med allergi og høfeber. Det gør vi bl.a. gennem kampagner og dialog med landets ledende politikere.
 • Seks medlemsblade om året
  Du får medlemsbladet AstmaAllergi leveret lige til døren. I bladet kan du læse om den nyeste forskning, få gode råd og personlige historier om livet med allergi og høfeber.
 • Bliv en del af fællesskabet
  Mød andre medlemmer, der har det ligesom dig til vores kurser eller via vores online netværksgruppe på Facebook. Der er mange gode erfaringer at hente hos andre, der har det ligesom dig.
 • Medlemsrabatter til dig med allergi
  Intet medlemskab uden gode rabatter. Vi har samlet en række unikke rabatter til dig ​som medlem. Du kan spare penge på alt lige fra solbriller til indeklimamålere.